Steun ons

Wij nodigen u uit om als liefhebber van kamermuziek, donateur te worden van

Stichting Vrienden Kamermuziek Zeeland.

Met veel plezier organiseren wij nu al een aantal jaren kamermuziekconcerten en het jaarlijkse Festival Zeeland Klassiek.

Die activiteiten kunnen niet bestaan zonder een stevig financieel draagvlak. Entreegelden, subsidies van Provincie en gemeenten en sponsoring door bedrijven zijn onontbeerlijk.


Maar onmisbaar zijn ook de donateurs: zij leveren met hun ondersteuning het draagvlak voor de concerten. Onze stichting telt nu meer dan 150 donateurs. Nieuwe donateurs zijn van harte welkom. U wordt donateur door ons met ons contact op te nemen (zie ook de pagina ANBI voor meer informatie over belastingvoordelen). Donateurs ontvangen korting op de entreeprijzen tijdens ons festival.

Als u zich als donateur opgeeft maakt u jaarlijks minimaal € 25,– over naar NL16RABO 0335 0074 06 t.n.v. Stichting Kamermuziek Zeeland. Bedankt voor uw steun!

Ik meld mij aan als donateur van Stichting Vrienden Kamermuziek Zeeland

Abonneren op de nieuwsbrief

U kunt zich abonneren op onze gratis nieuwsbrief die ongeveer acht keer per jaar verschijnt en per email naar u wordt verzonden. U blijft dan op de hoogte van onze concerten en ons programma.

U kunt zich uitschrijven voor de nieuwsbrief door in de nieuwsbrief onderaan op 'uitschrijven' te klikken.

Stichting Kamermuziek Zeeland

Contact