zondag 07 april

Michelle Pritchard & Natasja Douma

Kom genieten van de uit Australië afkomstige altvioliste Michelle Pritchard begeleid door Natasja Douma op piano.

Programma:

Ross Edwards- Prelude and White Cockatoo Spirit Dance for solo viola (Australian composer (b.1943- ) written in 1994). (10′)

Johann Nepomuk Hummel- Fantasie for Viola and String Orchestra with Two Clarinets  (arranged for viola and piano). (Austrian composer (1778-1837).(8′)

Rebecca Clarke- Sonata for Viola and Piano (English composer (1886-1979) written in 1919). (22′)

Henk Badings- Sonata for Viola and Piano (Dutch Composer (1907-1987) written in 1951). (19′)

Michelle Pritchard

Michelle Pritchard, afkomstig uit Australië, woont momenteel in Nederland waar ze in 2022 haar master klassieke muziek, altviool aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag – cum laude – afrondde. Michelle heeft in Australië en Europa diverse concerten als soliste op altviool en viool gegegeven.
In het verleden was de altviool – ten onrechte –een ondergeschoven kindje waardoor er veel minder repertoire voor de altviool is dan voor andere (solo)instrumenten. Michelle spant zich, door samen te werken met hedendaagse componisten, in om nieuw repetoire voor de altviool te laten componeren, op te nemen en (op het podium) aan een breed publiek te laten horen.

Natasja Douma
studeerde aan het conservatorium in Den Haag bij Jan Boumans en Marcel Baudet en vanaf 1989 bij Jan Wijn aan het conservatorium in Amsterdam. Gedurende haar studie nam zij deel aan diverse masterclasses. Inmiddels trad zij met succes als solopianiste, als begeleidster en in kamermuziekverband op in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije en Luxemburg.


Musici


Kaartprijs

€ 20,00

 • Tickets

  https://zeeuwseconcertzaal.stager.co/web/tickets/111376796

Details

 • Datum

  zondag 07 april 2024
 • Aanvang

  11.00
 • Plaats

  Middelburg
 • Locatie

  Zeeuwse Concertzaal
 • Website

  https://zeeuwseconcertzaal.stager.co/web/tickets/111376796

Abonneren op de nieuwsbrief

U kunt zich abonneren op onze gratis nieuwsbrief die ongeveer acht keer per jaar verschijnt en per email naar u wordt verzonden. U blijft dan op de hoogte van onze concerten en ons programma.

U kunt zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief

Stichting Kamermuziek Zeeland

Contact