zondag 12 mei

Ekaterina Levental – De Weg

Ekaterina Levental neemt het publiek in deze persoonlijke muziektheatervoorstelling mee op de weg die zij met haar familie heeft afgelegd.

Een weg die begint in Oezbekistan vanuit Tasjkent, Centraal-Azië, via Israël en diverse Europese landen komt Ekaterina uiteindelijk in Nederland aan.

In deze indrukwekkende voorstelling deelt Ekaterina openhartig haar ervaringen als kind in een migrantengezin. Afwijzing, verlies en onmacht, gezien door de ogen van een opgroeiende tiener.

‘Ik ben zó niets op deze aarde… Ik zal er alles aan doen om iemand te mogen worden.’

Ekaterina speelt harp, zingt, danst en vertelt over haar Joodse afkomst, en hoe die van de ene op de andere dag bepalend werd in het alledaagse leven. Over haar zoektocht naar een ander leven, zoals ze dat kende uit het theater van haar jeugd. Gedreven door een onuitputtelijke veerkracht en hoop.

‘De Weg’ is een persoonlijk en waardevol verhaal, waarin de kwetsbaarheid en de hoop voor iedereen herkenbaar worden. Een pareltje. Zo mogen we deze productie gerust noemen.

 

foto: Chris Koolmees


Musici


Kaartprijs

€ 20,00

 • Tickets

  https://www.zeelandtheaters.nl/bestel/23715

Details

 • Datum

  zondag 12 mei 2024
 • Aanvang

  15.00
 • Plaats

  Goes
 • Locatie

  De Mythe
 • Website

  https://www.zeelandtheaters.nl/bestel/23715

Abonneren op de nieuwsbrief

U kunt zich abonneren op onze gratis nieuwsbrief die ongeveer acht keer per jaar verschijnt en per email naar u wordt verzonden. U blijft dan op de hoogte van onze concerten en ons programma.

U kunt zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief

Stichting Kamermuziek Zeeland

Contact