Ori Epstein

Cello
Ori Epstein begon op zesjarige leeftijd met cello­spelen en studeerde vanaf 2002 aan de Purcell School in Londen. In januari 2012 formeerde Ori Epstein samen met Mathieu van Bellen en zijn broer Omri Epstein het Busch Trio.

Ori Epstein is afkomstig uit Tel Aviv. Hij begon op zesjarige leeftijd met cello­spelen en studeerde vanaf 2002 aan de Purcell School in Londen. Later volgde hij lessen bij Pal Banda, Miklós Perényi en Antonio Meneses. Momenteel studeert Ori Epstein aan de Muziekkapel Koningin Elisabeth in Waterloo bij Gary Hoffman.

De cellist won tijdens de Bromsgrove International Musicians’ Competition een derde prijs en kreeg tijdens de Tunbridge Wells International Young Concert Artists Competition zowel de eerste prijs als de publieksprijs.

In januari 2012 formeerde Ori Epstein samen met Mathieu van Bellen en zijn broer Omri Epstein het Busch Trio, een piano­trio dat sindsdien succes boekte met optredens in onder meer de Londense Wigmore Hall en de Kleine Zaalvan Het Concertgebouw (op 14 februari 2016).


Details

  • Artiest

    Ori Epstein
  • Instrument

    Cello

Abonneren op de nieuwsbrief

U kunt zich abonneren op onze gratis nieuwsbrief die ongeveer acht keer per jaar verschijnt en per email naar u wordt verzonden. U blijft dan op de hoogte van onze concerten en ons programma.

U kunt zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief

Stichting Kamermuziek Zeeland

Contact