Mooie samenwerking met VOM en Wij zijn de Stad.

dinsdag 09 april

Mooie samenwerking met VOM en Wij zijn de Stad.

Festival Zeeland Klassiek vindt de samenwerking met lokale partners erg belangrijk, bijvoorbeeld voor kaartverkoop, sponsoring en speciale arrangementen. Het festival is dan ook erg blij met de sponsorbijdrage die zij onlangs hebben ontvangen van de VOM (Vereniging Ondernemers Middelburg). Door deze bijdrage is het slotconcert van de Academy voor iedereen GRATIS te bezoeken. 

De Academy van het Festival Zeeland Klassiek is een speciaal programma voor talentvolle musici van diverse conservatoria die de eerste week van mei speciaal naar Middelburg komen voor workshops van diverse topmuzikanten. Op zondag 5 mei om 15u00 verzorgen deze talentvolle musici een speciaal slotconcert in de Koorkerk in Middelburg. U bent van harte welkom!

Wilt u als lokale ondernemer of organisatie ook een bijdrage leveren aan het festival? Stuur dan uw bericht naar: pieter@festivalzeelandklassiek.nl

Abonneren op de nieuwsbrief

U kunt zich abonneren op onze gratis nieuwsbrief die ongeveer acht keer per jaar verschijnt en per email naar u wordt verzonden. U blijft dan op de hoogte van onze concerten en ons programma.

U kunt zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief

Stichting Kamermuziek Zeeland

Contact