Klaviertrio Hannover zondag 25 februari

Aanstaande zondag 25 februari staat het Klaviertrio Hannover in de Zeeuwse Concertzaal tijdens de sneakpreview van het Festival Zeeland Klassiek.

Ze inspireren met hun opzwepende en boeiende optredens en hun goed- bedachte en gevarieerde programma’s.

Optredens op het Beethovenfest Bonn en in de Elbphilharmonie in Hamburg waren twee hoogtepunten van de talrijke optredens van het trio, dat inmiddels een gevestigde naam is geworden in de kamermuziekwereld.

Het trio zet zich met veel passie in voor bijzondere programma’s voor bijzondere gelegenheden. Ter gelegenheid van de honderdste geboortedag van Leonard Bernstein presenteerde het ensemble zijn zelden uitgevoerde Pianotrio uit 1937, en voor de 250ste verjaardag van Ludwig van Beetoven nam het ensemble samen met de altviolist Konstantin Sellheim de vier vroege pianokwartetten van de Klassieke Meester op bij het label Genuin. De cd kreeg lovende recensies en werd genomineerd voor de prestigieuze Opus Klassik 2020-prijs.

Klaviertrio Hannover

  • Katharina Sellheim, piano
  • Lisa Jacobs, viool
  • Johannes Krebs, cello

Tickets: https://zeeuwseconcertzaal.stager.co/web/tickets/111376796