Gezocht: bestuursleden

maandag 29 januari

Draag jij graag bij aan het bevorderen van de aandacht voor- en de uitvoering van klassieke muziek in de regio Zeeland? Dan zoeken wij jou!

Stichting Vrienden Kamermuziek Zeeland ziet het als haar missie om kamermuziek van hoogwaardige professionele kwaliteit in Zeeland aan te bieden. Ze doet dat enerzijds via een reeks van kamermuziekconcerten gedurende het jaar en anderzijds via een 10-daags kamermuziekfestival onder de noemer Festival Zeeland Klassiek. Zo hoopt de stichting bij te dragen aan:

  • Het bevorderen van de aandacht voor- en de uitvoering van klassieke muziek in de regio Zeeland
  • Talentontwikkeling
  • Versteviging van de Zeeuwse culturele regio


Wat hebben wij te bieden?
Werken aan een levendig kamermuziek aanbod in Zeeland biedt persoonlijke verrijking en voldoening. Je komt terecht in een stichting die volop in ontwikkeling is. Je hebt alle ruimte om je eigen visie op jouw portefeuille te ontwikkelen. Dit doe je samen met een betrokken bestuur en een gedreven team van vrijwilligers. Wij bieden een open, gezellige en leerzame omgeving. We hechten niet alleen belang aan jouw bijdrage, maar vinden het ook belangrijk wat jij eruit wilt halen. Wil je bijvoorbeeld later aan de slag gaan in de cultuursector dan biedt deze functie jou de mogelijkheid je netwerk uit te breiden en professionele ervaring op te doen.

Kennis maken?
Wij staan open voor iedereen met of zonder veel ervaring om ons bestuur te komen versterken. Dus wil je actief betrokken zijn bij de verdere professionalisering, ben je een gepensioneerd en zoek je een zinvolle invulling van wat vrije uren, een (muziek)student of ben je in-between jobs? Wij nodigen je graag uit voor een kennismaking. Hiervoor kun je contact opnemen met Sjaak de Blauwe via: bestuur@kamermuziekzeeland.nl

Abonneren op de nieuwsbrief

U kunt zich abonneren op onze gratis nieuwsbrief die ongeveer acht keer per jaar verschijnt en per email naar u wordt verzonden. U blijft dan op de hoogte van onze concerten en ons programma.

U kunt zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief

Stichting Kamermuziek Zeeland

Contact