Havelok Percussion in Goes!

woensdag 11 mei

Stichting Vrienden Kamermuziek Zeeland brengt sinds enige tijd ook kamermuziekconcerten naar Goes. Het eerstvolgende concert op 29 mei valt misschien niet helemaal volgens de regels binnen de kamermuziek, maar het is zeker een concert dat u niet mag missen! Neem gerust uw (klein)kinderen mee, want Havelok Percussion geeft een waar familieconcert.

Havelok brengt slagwerk van over de hele wereld naar Goes! Van swingend Afrikaans trommelspektakel tot opzwepende Japanse marimbamuziek met daarin verweven nieuwe muziek van Philip Glass: de godfather van de minimal music. Het podium staat vol met (exotisch) slagwerkinstrumentarium van over de hele wereld waar de mannen van Havelok wel raad mee weten! Een krachtige concertuitvoering van ruim een uur in een westers concept en tegelijkertijd in traditionele wereldse sferen. Een aanrader voor de muzikale duizendpoot en fervente concertbezoeker!

Voorafgaand aan het concert geven de musici van Havelok Percussion een gratis workshop, waarin zij meer informatie geven over de muziek en de instrumenten, maar het publiek ook zelf aan de slag gaat met bodypercussion.

Bestel hier uw kaarten (via de Mythe).

Abonneren op de nieuwsbrief

U kunt zich abonneren op onze gratis nieuwsbrief die ongeveer acht keer per jaar verschijnt en per email naar u wordt verzonden. U blijft dan op de hoogte van onze concerten en ons programma.

U kunt zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief

Stichting Kamermuziek Zeeland

Contact