Festival Zeeland Klassiek niet enkel in Middelburg

zaterdag 15 mei

‘So, I guess we are who we are for a lot of reasons. And maybe we’ll never know most of them. But even if we don’t have the power to choose where we come from, we can still choose where we go from there. We can still do things. And we can try to feel okay about them.’ – Steven Chbosky

Naast nationale boegbeelden uit het culturele leven en jong aanstormend talent, hebben we voor aankomend festival ook juist internationale musici met bijzondere muzikale culturele achtergronden (Portugese fado, Argentijnse tango) geprogrammeerd.

Het festival zal zich in 2021 niet meer beperken tot Middelburg, maar ook echt de regio ingaan, zodat de bezoekers niet alleen van prachtige muziek kunnen genieten, maar tegelijkertijd ook ‘ons’ Zeeland ontdekken!

Abonneren op de nieuwsbrief

U kunt zich abonneren op onze gratis nieuwsbrief die ongeveer acht keer per jaar verschijnt en per email naar u wordt verzonden. U blijft dan op de hoogte van onze concerten en ons programma.

U kunt zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief

Stichting Kamermuziek Zeeland

Contact