zondag 06 december

Van Poucke Duo

Wegens het beperkt aantal bezoekers dat we mogen ontvangen is er een extra concert ingelast. Naast het concert om 15.30 uur zal er een concert om 11.00 uur plaatsvinden.

Ella van Poucke | cello
Nicolas van Poucke | piano

Programma:

Sonates van Beethoven

Ella en Nicolas van Poucke vormen een bijzonder duo. Beiden hebben een internationale carrière uitgebouwd, beiden houden van kamermuziek en musiceren samen op een integere manier en steeds met emotie en stijlgevoel.
Na een optreden met alle werken van Beethoven voor cello en piano in het Concertgebouw, vertolken broer en zus van Poucke in Middelburg de vijf sonates voor piano en cello van Ludwig van Beethoven.
Beethoven schreef deze sonates in zijn vroege, meer klassieke, periode, zijn middenperiode en zijn laatste creatieve fase, waarin hij nieuwe wegen insloeg die zouden uitmonden in zijn latere, zelfs modern aandoende, strijkkwartetten. De cellosonates zijn muzikale hoogtepunten.


Musici


Kaartprijs

€ 17,50

Details

 • Datum

  zondag 06 december 2020
 • Aanvang

  11:00 en 15:30
 • Plaats

  Middelburg
 • Locatie

  Zeeuwse Concertzaal

Entree € 17,50 incl. koffie/thee
Donateurs en vrienden ZCZ € 15,–
Kaarten reserveren: 0118 886800

Abonneren op de nieuwsbrief

U kunt zich abonneren op onze gratis nieuwsbrief die ongeveer acht keer per jaar verschijnt en per email naar u wordt verzonden. U blijft dan op de hoogte van onze concerten en ons programma.

U kunt zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief

Stichting Kamermuziek Zeeland

Contact