vrijdag 01 juli

Festival Zeeland Klassiek

Van 1 t/m 10 juli 2022 bent u weer van harte uitgenodigd voor Festival Zeeland Klassiek.

Zoals u inmiddels van ons festival gewend bent, kunt u ons weer door heel Zeeland kunnen bezoeken. Naast Middelburg, Veere, Goes, Oostkapelle en Domburg zijn we extra verheugd om dit jaar ook Vlissingen als partner aan deze lijst toe te mogen voegen!

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Op onze festivalwebsite kunt u de hele programmering vinden. Echter willen we u tot die tijd niet alleen maar in spanning laten zitten en lichten we hieronder een tipje van onze sluier op. Zo kunt u alvast in de stemming komen en kennis maken met een paar van onze geweldige internationale artiesten.

De klank van water, ons thema van dit jaar, heeft onze artistiek leider Lisa Jacobs tot een prachtig en veelzijdig programma weten te inspireren.

Zo kunnen we alvast verklappen dat onder andere de beroemde celliste Harriet Krijgh, pianiste Lauma Skride, altviolisten Boris Faust en Marc Sabbah (solo Belgian National Orchestra), hoboïst Giorgi Gvantseladze (solo Bayerische Staatsoper) het Syrène saxofoon kwartet en Belgian Brass een prominente rol zullen vervullen tijdens ons festival.

En wat dacht u van een ware Roaring Twenties party met stalmeester Morschi Franz, een oestertocht over de Zeeuwse wateren, young professionals van de conservatoria van Amsterdam, Den Haag, Brussel en Gent en onze composer in focus, Johannes Brahms en de werken die hij aan het meer van Thun componeerde, waaronder zijn grandioze dubbelconcert voor viool en cello?

Wij hopen u deze zomer in Zeeland te begroeten!


Musici


Kaartprijs

€ variabel

  • Tickets

    https://festivalzeelandklassiek.nl/programma/

Details

  • Datum

    vrijdag 01 juli 2022
  • Website

    https://festivalzeelandklassiek.nl/programma/

Tickets bestelt u via onze partner klassiekemuziek.nl