Edenwood Duo

Gitaar & Cello
Catherine Struys en Wouter Vercruysse zijn twee gepassioneerde mensen die nieuwe wegen openen naar een repertoire waarvan we niet eens dachten dat het zou kunnen bestaan ​​… Een waardige onderneming uitgevoerd door twee geïnspireerde muzikanten met een sterke techniek en gedreven door een gevoel voor diepe poëzie !” Laurent Graulus (Musiq’3 – december 2017)

In 2016 richtten Catherine Struys en Wouter Vercruysse het Edenwood Duo op vanuit het idee om repertoire dat oorspronkelijk geschreven is voor gitaar en cello vanaf de jaren vijftig tot leven te brengen.

Het duo volgde masterclasses bij Sophie Hallynck en Guy Danel en treedt sinds de oprichting op in binnen- en buitenland. Ze wonnen de tweede prijs op de Internationale Muziekwedstrijd Léopold Bellan in Parijs in november 2017. Gepassioneerde en geëngageerde muzikanten hebben een krachtige en expressieve taal ontwikkeld in dienst van de werken die ze interpreteren.


Details


Abonneren op de nieuwsbrief

U kunt zich abonneren op onze gratis nieuwsbrief die ongeveer acht keer per jaar verschijnt en per email naar u wordt verzonden. U blijft dan op de hoogte van onze concerten en ons programma.

U kunt zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief

Stichting Kamermuziek Zeeland

Contact